Integritetspolicy

Uppgifter som kan komma att lagras

Är du i kontakt med oss i egenskap av representant för ett företag och/eller organisation så registreras, förutom organisationens namn, adress och vid affär även organisationsnummer;
– Ditt namn, kontaktinformation såsom adress, e-post, telefon/mobil.
Kontaktar du oss som privatperson så sparas bl.a. Ditt namn, kontaktinformation såsom adress, e-post, telefon/mobil,
 i vissa fall sparar vi även personnummer om det är nödvändigt.

Hemsida/Webbplatser

Normalt kan du besöka våra webbplatser utan att ge några uppgifter om dig själv. I vissa situationer kan vi dock behöva vissa uppgifter av dig. Om du vill kan du då ge oss dina person- och kontaktuppgifter, som namn och adress eller e-postadress, som vi kan behöva till exempel för att kunna kontakta dig, behandla en beställning, svara på en fråga du ställt på vår hemsida eller skicka ut meddelanden. Om du till exempel ställer en fråga på vår hemsida använder vi de angivna uppgifterna för att kunna kontakta dig. Du godkänner därmed även denna, våran integritets och dataskyddspolicy.

Hur vi skyddar din information & vilka procedurer har vi för dataläckor.
Vi uppdaterar och försöker hålla vår hemsida så säker som möjligt, det är dock ingen garanti för att hemsidan inte kan bli hackad. Vill du hålla någon information skyddad så rekommenderar vi därför dig att inte lämna någon känslig information direkt på våran sajt samt via kontaktformulären.

Period för lagring / Radering av data
Vi sparar informationen om dig så länge som det är nödvändigt med hänsyn till ändamålen med behandlingen och så länge som det krävs enligt lagstadgade lagringstider.

Vilka rättigheter du har över dina data

Om du har kontaktat oss via denna webbplats samt lämnat dina uppgifter kan du begära de personuppgifter vi har om dig, inklusive alla uppgifter du har gett oss. Du kan också begära att vi tar bort alla personuppgifter vi har om dig. Detta omfattar inte eventuella uppgifter som vi är tvungna att spara av administrativa, legala eller säkerhetsändamål.

Ändringar i data och integritetskyddspolicy

Denna dataskyddspolicy kan kommas att updateras eller ändras, du hittar alltid den senaste versionen på vår webbplats.

Har du fler frågor kan du kontakta oss.

Vill du bli kund hos oss?

Kontakta oss om du vill veta mer om våra tjänster.

Vi använder cookies för din upplevelse av webbplatsen