Containrar

Alltid fast pris och snabb hämtning

Containrar för Effektiv Avfallshantering

Haninge Återvinning erbjuder containrar i flera storlekar för alla typer av avfall. Våra containrar är perfekta för byggarbetsplatser och renoveringsprojekt.

Liftdumper

10 m³ – Lastar 6 ton. 
Perfekt för skonsam hantering av underlag, kan lyftas över mindre hinder.

Lastväxlare

10 till 30 m³ – Lastar 8 ton. Idealisk för större projekt, alla containrar har dörrar baktill för att underlätta lastning.

Täckt Container

26 m³ – Lastar 6-10 ton. 
Täckt och låsbar för extra säkerhet, låses med egna hänglås.

Vill du boka container?

Kontakta oss om du vill veta mer om våra tjänster.

Flexibel Hämtning och Leverans

Vi levererar och hämtar containrar inom 24 timmar, vilket ger dig snabb och pålitlig service när du behöver det som mest. Våra fasta priser innebär att du vet exakt vad du betalar för, utan dolda avgifter. Vi anpassar oss efter dina behov och säkerställer att din avfallshantering blir smidig och effektiv, så att du kan fokusera på ditt arbete utan avbrott.

Fasta priser

Med våra containrar får du fasta priser utan dolda avgifter. Detta gör det enkelt för dig att budgetera och planera ditt projekt utan att behöva oroa dig för extra kostnader. Vi erbjuder transparent prissättning så att du vet exakt vad du betalar för.

Beställ Dina Byggsäckar Idag

Kontakta oss för att beställa byggsäckar som passar dina behov. Snabb och enkel avfallshantering till fasta priser!

Riktlinjer

För att säkerställa korrekt och säker hantering av avfall och material, är det viktigt att du som kund läser igenom våra riktlinjer noggrant. Dessa riktlinjer hjälper dig att förstå hur du bäst hanterar och förbereder ditt avfall för hämtning och återvinning. Kontakta oss gärna om du har några frågor eller behöver ytterligare information.

Vi använder cookies för din upplevelse av webbplatsen